Over

Leren doe je door het te doen. Veranderen doe je samen.

Van Doremalen Consultancy begeleidt directie en management bij de uitvoering van nieuwe plannen.

Expertise op het gebied van mensenwerk 

Hoe maakt u uw mensen betrokken bij het inslaan van een nieuwe weg? Hoe kan uw bedrijf efficiënter en professioneler gaan werken? Zitten uw mensen nog op de juiste plek? Veel van de vraagstukken waar bedrijven voor staan gaan over mensen en hoe zij zich gedragen. Veranderen is mensenwerk. 

Veranderkracht

We gaan naast u staan en nemen voor een bepaalde tijd het mensenwerk voor onze rekening. Als directie kunt u zich blijven focussen op de koers. Wij gaan ervoor zorgen dat mensen met u mee gaan, op één lijn komen en dat zij worden opgeleid. Er is veel winst te behalen in het verbeteren van communicatie, samenwerking en leiderschap. Enerzijds houden we focus de opdracht die voor ons ligt, anderzijds zorgen we ervoor dat mensen na ons het stokje kunnen overnemen. We werken aan veranderkracht. 

Maatwerk

We doen dat middels sparringsessies met directie en management, het afnemen van assessments, het organiseren van teamsessies, intervisie, communicatie- en salestrainingen, middels leiderschapsontwikkeling en persoonlijke coaching. Programma’s sluiten naadloos aan bij uw bedrijf. Dat betekent dat onze begeleiding zo groot en zo klein is als u zelf wenst. We leveren altijd maatwerk. 

Externe opleiding of incompanytraining?

Het voordeel van incompanytrainingen is dat mensen leren in de praktijk en het daardoor onmiddellijk toe kunnen passen. Bovendien worden alle betrokkenen meegenomen in het proces. Dat is veel effectiever dan één persoon naar een externe opleiding sturen. Onze begeleiding is persoonlijk, resultaatgericht en eerlijk. Wie in de spiegel kijkt, weet waar hij aan moet werken. Leren doe je door het te doen. Veranderen doe je samen.